Consultații
și tratamente
acasă

Consultații
prin apel
video

Recoltări de
analize acasă

Sfat medical
de urgență
prin chat

Fii în trend! Acordă angajaților tăi acces la servicii medicale moderne!

Investiția în sănătatea angajaților este o investiție pentru sănătatea companiei. Atunci când au acces la tratamente, investigații , recuperare medicală, recoltări de analize și recomandări medicale fără să aștepte săptămâni la rând pentru o programare inclusă în abonament și fără să se deplaseze la o clinică, angajații tăi vor fi mai mulțumiți și mai productivi. Grijile legate starea de sănătate a celor dragi, aflați în altă localitate, stresul legat de obținerea unei recomandări medicale, sau a unei opinii legate de investigații deja derulate, timpul pierdut pentru deplasările la clinici săli de kinetoterapie sau cabinete de psihoterapie afectează starea de bine a angajaților și, implicit, eficiența muncii lor. Completând oferta de beneficii extrasalariale cu un abonament corporate la aplicația BEESERS de servicii medicale la domiciliu și la distanță, vei susține angajații și familiile lor și-ți vei crește brandul de angajator, gradul de loialitate al angajaților.Politica ta de resurse umane este unică, așadar abonamentele corporate BEESERS sunt concepute împreună cu tine!

Ar fi simplu pentru noi să-ți propunem trei tipuri de abonamente standard. Fără să ținem cont de specificul companiei, de industria în care activezi, de tipologiile de angajați, de rețeaua de puncte de lucru.

La BEESERS, abonamentul este conceput de tine, poate fi testat de angajați și modificat în funcție de feedbackul lor! Putem să vă ajutăm cu trenduri de utilizare, dar voi alegeți serviciile medicale incluse, serviciile medicale opționale și frecvența lor.

Cere-ne un abonament
personalizat pentru compania ta!

Am citit Politica de prelucrare a datelor cu caracter personalBeneficiile folosirii platformei BEESERS

Avantaje pentru angajator

 • Deductibilitate fiscală

 • Productivitate crescută a angajaților

 • Creșterea retenției angajaților

 • Creșterea satisfacției angajaților

 • Creșterea brandului de angajator

Avantaje pentru angajat

 • Câștig de timp

 • Confort

 • Interfață modernă, intuitivă

 • Predictibilitate a programărilor la domiciliu

 • Posibilitatea de a include servicii medicale pentru membrii familiei

Descoperă aplicația Beesers

Servicii medicale premium la domiciliu

 • Tehnologie modernă

  Utilizând tehnologii moderne, aplicația este proiectată să aducă la un loc prestatorii specializați în servicii medicale și persoanele care au nevoie de acestea la domiciliu.

 • Asistență specializată

  Toți colaboratorii prezenți în platformă sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătații și cu o practică semnificativă în mediul de stat sau privat. Astfel, știți că persoana apropiată este în siguranță în mâinile unui profesionist care poate oferi un consult de specialitate dacă este nevoie.

 • Istoric în app

  Evidența clară a vizitelor programate și a personalului care va efectua procedurile medicale.

Mobile phone with the Beesers Logo on the Beesers light orange brand color.
 • Costuri transparente

  Puteți vedea în orice moment prețul total al oricărei intervenții, neexistând abonamente sau alte taxe ascunse.
  De asemenea, toate plățile pot fi făcute direct în aplicație cu cardul bancar de oriunde în lume; astfel cei dragi nu trebuie să se preocupe de nimic pentru a primi tratamentul necesar.

 • Simplu și rapid

  Programare simplă a serviciilor în ziua și intervalul orar dorit.

 • Mereu disponibili

  Accesibilă în orice moment de oriunde din lume, aplicația Beesers permite programarea din timp a serviciului ales. În directă conexiune cu calendarul personalului medical specializat, puteți găsi ușor și fără efort intervalul de timp dorit.

Articole Recente

Citește ultimele articole pe blogul nostru.

Cum ne pregătim pentru recoltarea analizelor de sânge?

Când medicul îţi cere analize de sânge, ceea ce vrea să vadă e starea ta de sănătate din momentul respectiv, cu exact factorii care o afectează zi de zi. De aceea, nu e cazul să schimbi fundamental înainte de analize ce mănânci, câtă apă bei, cât te mişti etc, atâta... Citește Articolul

[Supereroii Beesers]: Diana Ariton, Fiziokinetoterapeut – „Planul de recuperare medicală trebuie să fie perfect individualizat”

În cei aproape 10 ani de experienţă ca fizioterapeut, Diana Ariton din Bacău a acumulat o înţelegere profundă a procesului de recuperare şi a identificat anumite aspecte esenţiale care trebuie evitate după o şedinţă de fizioterapie. Împreună cu ea, am alcătuit o listă de sfaturi preţioase menite să maximizeze beneficiile... Citește Articolul

[Supereroii Beesers]: Teodora Șuhan, Asistent medical generalist – „Bolile cronice nu se pot trata nici de către salvare, nici în unitatea de primiri urgenţe”

Urmează o perioadă dificilă pentru serviciile medicale. În entuziasmul sărbătorilor, oamenii nu manifestă chiar cele mai înţelepte comportamente, ceea ce face ca luna decembrie să fie printre cele mai grele din an pentru medici şi asistenţi. Teodora Şuhan lucrează de 7 ani ca asistent medical pe ambulanţă, iar, de curând,... Citește Articolul