Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Servicii medicale la domiciliu

Lista completă de servicii medicale la domiciliu disponibile prin platforma Beesers. Vezi prețuri

Injecţii la domiciliu

Cu Beesers poţi avea parte de Injecţii intradermice, intramusculare sau intravenoase direct în confortul casei tale. Află cum.

Perfuzii la domiciliu

Fie că este vorba de un tratament cu vitamine sau o perfuzie medicamentoasă, prin intermediul Beesers le poţi primi direct la tine acasă. Specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie. Află mai multe.

Spălături la domiciliu

Urechi înfundate? Nici o problemă. Ai nevoie de o clismă? Venim direct la tine acasă pentru maximum de confort şi intimitate. Beesers simplifică lucrurile pentru tine. Descoperă în ce fel.

Recoltare de probe biologice la domiciliu

Recoltarea de probe biologice poate fi neplăcută. Nu putem schimba asta, dar putem elimina nevoia de a te deplasa la un laborator cu noaptea în cap! Foloseşte aplicaţia Beesers pentru recoltarea de sânge, exudat nazo-faringian, probe pentru urocultură şi multe altele. Apropo, rezultatele le primeşti tot pe mail. Aşa că poţi sta liniştit pentru că nu te punem pe drumuri. Vezi listă completă de analize la domiciliu.

Monitorizare şi consult la domiciliu

Dacă te îngrijorează starea ta de sănătate poţi cere o consultaţie la domiciliu prin intermediul Beesers. Cheamă un specialist pentru a-ţi verifica pulsul, tensiunea arterială, respiraţia, glicemia, temperatura şi multe altele. Parcurge anamneza aici.

Montare, îngrijire şi schimbare sonde la domiciliu

Fie că ai nevoie de o stomă după o intervenţie chirurgicală, o sondă sau un tub de dren, personalul medical înscris pe platforma Beeser te poate ajută. Evită chinul de a te deplasa la o clinică sau un spital şi bucură-te de aceleaşi servicii la tine acasă. Află mai multe despre cum te putem ajuta de aici.

Recuperare şi fizioterapie la domiciliu

Dacă ai suferit un accident ori o afecţiune a coloanei vertebrale, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate nevoilor tale. Citeşte mai multe.

Tratamentul plăgilor la domiciliu

Muşcături, înţepături, tăieturi uşoare; sunt atâtea şi atâtea moduri de a te alege cu leziuni. Tocmai pentru că ţi se par superficiale ai tendinţa de a le ignora, sperând că vor trece de la sine. Dacă inflamaţia nu dispare, simţi durere pulsantă sau miros neplăcut, înseamna că plaga s-a infectat şi ai nevoie de ajutor profesionist. Află ce alte tipuri de leziuni pot fi tratate prin platforma Beesers.

Test Covid la domiciliu

Alege să fii în siguranţă. Alege să porţi mască, să te speli pe mâini, să păstrezi distanţa. Şi, dacă ai orice fel de suspiciune, alege să-ţi faci un test Covid direct la tine acasă. Cu beesers poţi să optezi pentru un test antigen, test PCR sau să îţi faci analizele pentru anticorpi. Citeşte mai multe despre serviciul de testare pentru Covid la domiciliu.

 

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button