Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Tratamentul plăgilor şi escarelor la domiciliu

O plagă înseamnă durere şi îngrijorare, indiferent de natura ei. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play şi apelează cu încredere la specialiştii noştri în tratarea la domiciliu a următoarelor tipuri de leziuni:

Tratamentul plăgilor neinfectate la domiciliu

Din momentul producerii unei plăgi, principalul scop e ţinerea la distanţă a infecţiei. Practic, leziunea trebuie să fie izolată de mediul înconjurător, pentru că o plagă netratată devine iute o poartă de intrare pentru microbi în organism. Tratamentul plăgii neinfectate la domiciliu are scopul de a sprijini procesul natural al cicatrizării, în aşa fel încât să-ţi poţi relua cât mai repede activităţile de dinainte fără să fii stânjenit de durere.

Tratamentul plăgilor infectate la domiciliu

Muşcături, înţepături, tăieturi uşoare; sunt atâtea şi atâtea moduri de a ne alege cu leziuni. Tocmai pentru că ni se par superficiale avem tendinţa de a le ignora, sperând că se vor vindeca de la sine. Dacă inflamaţia nu trece, simţim durere pulsantă sau miros neplăcut, înseamna că plaga s-a infectat şi avem nevoie de ajutor profesionist. Tratamentul plăgilor infectate la domiciliu porneşte de la folosirea de substanţe antiseptice precum iodul. În cazul plăgilor extinse lichidul din rană trebuie să fie drenat şi este necesară administrarea de antibiotice pentru limitarea infecţiei. Tratamentul plăgilor infectate la domiciliu trebuie să înceapă cu recoltarea de secreţii din plaga infectată, un serviciu pe care de asemeni îl vei găsi în platforma Beesers.

Tratamentul leziunilor postoperatorii la domiciliu

Leziunea postoperatorie e oarecum specială, pentru că e produsă în condiţii controlate. Asta înseamnă că încă din primul minut se acţionează pentru a ţine infecţia la distanţă. În continuare însă e nevoie de schimbarea pansamentului, e nevoie ca pacientul să facă tot posibilul pentru a menţine plaga necontaminată. Dacă ai părăsit spitalul, dar încă simţi o limitare a mobilităţii după o intervenţie chirurgicală, apelează cu încredere la specialiştii din platforma Beesers pentru tratamentul leziunilor postoperatorii la domiciliu.

Tratamentul escarelor la domiciliu

Escarele sunt un tip de leziune care se dezvoltă pe pielea care acoperă zonele osoase ale corpului. Sunt cauzate de presiune sau de fricţiune, factori care fac ca pielea să nu mai primească elementele nutritive şi de hidratare de care are nevoie. Persoanele imobilizate la pat sunt cel mai expuse riscului de a face escare, uneori aceste leziuni necesitând tratament medical pentru a se vindeca. Ca orice alte leziuni, escarele nu doar că pot fi dureroase, dar netratate corespunzător se pot infecta. Dacă ai în îngrijire o persoană care prezintă semne de escare, contactează un specialist prin Beesers pentru a începe cât mai curând tratamentul la domiciliu.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de tratamentul plăgilor la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul comfort psihic.

Fără amânări, fără timp pierdut. Specialistul ales din platforma Beesers va veni la tine acasă în ziua şi în intervalul orar stabilit.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

Prin Beesers, poţi rezolva tratamentul plăgilor la domiciliu pentru pacienţii netransportabili.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a tratamentelor de plăgi la domiciliu pe care le-ai solicitat.

Efectuând tratamentul plăgilor la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor nosocomiale.

Cum soliciţi tratamentul plăgilor la domiciliu?

Descarcă aplicaţia Beesers, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de tratament al plăgilor la domiciliu. Alege ora la care poate veni profesionistul disponibil în zona ta. După efectuarea plăţii, vei putea să ţii legătura prin chat cu specialistul ales şi îi vei putea comunica tipul plăgii pe care vrei să o tratezi la domiciliu.

Întrebări frecvente despre tratamentul plăgilor la domiciliu

Î: Cine se deplasează pentru tratamentul plăgilor la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Cum e calculat costul tratamentului plăgilor la domiciliu?
R: Preţul unui tratament la domiciliu variază în funcţie de complexitatea plăgii; tariful cuprinde toate materialele folosite în tratament (pansament, dezinfectant), precum şi costul deplasării.

Î: Cum pot să comunic cu cel care mă va ajuta în tratamentul unei plăgi la domiciliu?
R: Un serviciu de chat va deveni disponibil imediat ce solicitarea ta a fost acceptată. Chatul va rămâne activ 15 minute după închiderea comenzii.

Î: Asigurarea medicală nu acoperă tratamentul unei plăgi la domiciliu?
R: Beesers este un intermediar între tine şi specialiştii de care ai nevoie. Platforma nu are nicio relaţie stabilită cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Î: Dacă solicit tratamentul unei plăgi la domiciliu pentru un alt membru al familiei, cum va fi achitat serviciul?
R: Plata se face cu cardul, direct în aplicaţia Beesers. Persoana pentru care ai solicitat tratamentul unei plăgi la domiciliu nu va avea nimic în plus de plătit. Aplicaţia va memora plăţile pe care le-ai efectuat, vei putea aşadar să le monitorizezi cu uşurinţă.

Î: Cum îmi pot spune părerea despre specialistul cu care am colaborat?
R: După încheierea tratamentului unei plăgi la domiciliu, trebuie să-i dai o notă specialistului cu care ai colaborat înainte de a putea efectua o nouă programare. Evaluarea făcută de tine va ajuta alţi utilizatori să aleagă cei mai buni fizioterapeuţi disponibili pentru un serviciu.

Dacă ai alte întrebări despre tratamentul unei plăgi la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button