Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Recomandă-ne pacienților tăi și poți câștiga un procent din valoarea fiecărei rezervări pentru care a fost utilizată recomandarea ta!

Grija pentru sănătatea oamenilor este prioritatea noastră comună și doar împreună putem îmbunătăți accesul la servicii medicale. Ajută-ne să le oferim cele mai bune tratamente și te vom recompensa pe măsură!

Recomandă pacienților tăi să comande servicii medicale la domiciliu prin #Beesers! La fiecare rezervare, atât tu, cât și pacientul tău, primiți câte 5% din valoarea comenzii pe care o achită pacientul.

Îți vom pune la dispoziție un pliant ce conține informații utile despre aplicație și pe care îți recomandăm să scrii schema de tratament a pacientului. Este mandatoriu ca acest pliant să conțină, de asemenea, semnătura și parafa ta.

Aplicația #Beesers este intuitivă și ușor de folosit.

Atunci când face comanda, pacientul alege locația, serviciul dorit, intervalul și specialistul, iar apoi, înainte de a plăti, va introduce codul de pe parafa ta în căsuța destinată acestuia. Pentru a beneficia de reducere este necesar să apese butonul ”Aplica”.

Te încurajăm să oferi codul codul înregistrat pe parafa ta tuturor pacienților tăi.

În cazul în care ai nevoie de ajutor sau detalii suplimentare, îți stăm la dispoziție.

Echipa Beesers

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play Store sau Apple App Store

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button