Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Spălături la domiciliu. Spălături auriculare. Clismă.

Spălăturile terapeutice au avantajul unui efect imediat, pudoarea împiedică însă pacientul să recurgă la ele. Acum, spălăturile terapeutice pot fi realizate în condiţii optime în intimitatea casei tale. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play şi alege unul din serviciile noastre de spălături terapeutice la domiciliu:

Clisma la domiciliu

O masa unde se află instrumentele necesare pentru efectuarea clismei la domiciliu, o masca medicinala, o pompa piriforma si o mapa.

Clisma este denumirea medicală pentru spălătura intestinală. În colon – partea inferioară a intestinului gros – se introduce o cantitate de lichid, care are ca rezultat evacuarea materialelor reziduale. Poţi solicita o clismă la domiciliu ca tratament al constipaţiei şi al colitelor ulcerative, dar şi pentru detoxifierea organismului.

Spălătura auriculară la domiciliu

Fundal alb. Medicul se uita in interiorul urechii pacientului cu ajutorul instrumentului necesar pentru a efectua spălătura auriculară. Imaginea este folosită pentru a reprezenta serviciul de spălături la domiciliu oferit de Beesers.

O problemă mică şi enervantă de care nu scapă nimeni e înfundarea urechilor. Cei care sunt afectaţi de această condiţie compară deplasarea cu urechile înfundate cu experienţa subacvatică: zgomotele sunt estompate, inclusiv cele care ţi-ar putea semnala o situaţie de risc. Există spray-uri cu soluţie salină pentru curăţarea urechii, dar când obstrucţia din ceară a crescut prea mult, doar o spălătură auriculară îţi va reda auzul. Comandă spălătura auriculară la domiciliu prin Beesers şi scapă în câteva minute de dopurile supărătoare din urechi.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de spălături terapeutice la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul comfort psihic.

Fără amânări, fără timp pierdut. Specialistul ales din platforma Beesers va veni la tine acasă în ziua şi în intervalul orar stabilit.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

Prin Beesers, poţi rezolva spălăturile terapeutice la domiciliu pentru pacienţii netransportabili.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a spălăturilor terapeutice la domiciliu pe care le-ai solicitat.

Mulţi pacienţi care au nevoie de spălături terapeutice precum clisma se confruntă cu o problemă de pudoare: este greu să vorbeşti de aşa ceva, darămite să te deplasezi în celălalt capăt de oraş pentru o programare. Dacă simţi şi tu acest lucru, procedura s-ar putea să ţi se pară mai puţin jenantă dacă ar fi efectuată în intimitatea casei tale.

Efectuând spălăturile terapeutice la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor nosocomiale.

Cum soliciţi spălături terapeutice la domiciliu?

Descarcă aplicaţia Beesers, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de care ai nevoie. Alege ora la care poate veni profesionistul disponibil în zona ta. După acceptarea rezervării, vei putea să comunici prin chat cu specialistul ales şi îi vei putea transmite natura îngrijirii de care ai nevoie.

Întrebări frecvente despre spălăturile terapeutice la domiciliu

Î: Cine se deplasează pentru spălăturile terapeutice la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Ce conţine soluţia pentru o clismă la domiciliu?
R: Clisma la domiciliu conţine în jur de 1 l de apă caldă, în care se poate adăuga glicerină, puţin săpun lichid sau ulei de măsline. Uneori medicul recomandă administrarea de medicamente pe această cale. Există şi clisme cu substanţe de contrast, folosite în imagistica radiologică, dar acelea nu sunt disponibile la domiciliu. Pe internet vei găsi şi alte tipuri de soluţii pentru clismă (de exemplu clismele cu cafea pentru detoxifiere); trebuie să ştii însă că eficacitatea lor nu a fost dovedită din punct de vedere ştiinţific. Atenţie: în caz de constipaţie este indicat să se alterneze între mai multe metode, clisma fiind doar una dintre ele.

Î: Ce conţine soluţia pentru spălături auriculare la domiciliu?
R: Spălăturile auriculare la domiciliu vor fi făcute cu o seringă specială, încărcată cu apă caldă. Uneori medicul recomandă înmuierea obstrucţiei din ceară cu apă oxigenată. Atenţie: chiar dacă procedura pare simplă, nu încerca să-ţi faci singur o spălătură auriculară, pentru că introducerea în ureche a unui jet de apă la presiune mult prea mare îţi poate afecta timpanul.

Î: Ce trebuie să fac pentru a mă pregăti de o clismă la domiciliu?
R: Nu trebuie să faci pregătiri speciale. Este recomandat să eviţi consumul excesiv de laxative, care ţi-ar putea scădea nivelul de potasiu din organism.

Î: Ce se poate face pentru reducerea discomfortului dacă am solicitat o clismă la domiciliu?
R: Specialiştii pot opta pentru utilizarea de gel lubrifiant şi anestezic uşor pentru diminuarea discomfortului.

Î: Cât durează o clismă la domiciliu?
R: Pentru a fi eficientă, o clismă la domiciliu trebuie să dureze aproximativ 10-15 minute.

Î: Cum este calculat preţul pentru spălăturile terapeutice la domiciliu?
R: Preţurile afişate în aplicaţie includ transportul şi materialele consumabile.

Î: Cum pot să comunic cu cel care mă va ajuta?
R: Un serviciu de chat va deveni disponibil imediat ce solicitarea ta a fost acceptată. Chatul va rămâne activ 15 minute după închiderea comenzii.

Î: Asigurarea medicală nu acoperă costul spălăturilor terapeutice la domiciliu?
R: Beesers este un intermediar între tine şi specialiştii de care ai nevoie. Platforma nu are nicio relaţie stabilită cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Î: Dacă solicit spălături terapeutice la domiciliu pentru un alt membru al familiei, cum va fi achitat serviciul?
R: Plata se face cu cardul, direct în aplicaţia Beesers. Persoana pentru care ai solicitat spălături terapeutice la domiciliu nu va avea nimic în plus de plătit. Aplicaţia va memora plăţile pe care le-ai efectuat, vei putea aşadar să le monitorizezi cu uşurinţă.

Î: Cum îmi pot spune părerea despre specialistul cu care am colaborat?
R: După încheierea spălăturilor terapeutice la domiciliu, trebuie să-i dai o notă specialistului cu care ai colaborat înainte de a putea efectua o nouă programare. Evaluarea făcută de tine va ajuta alţi utilizatori să aleagă cei mai buni specialişti disponibili pentru un serviciu.

Dacă ai alte întrebări despre spălăturile terapeutice la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button