Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Montare, îngrijire şi schimbare sonde, stome şi tuburi de dren la domiciliu

Stomele, sondele şi tuburile de dren, create pentru a îndepărta materiile reziduale din organism, sunt adesea greu acceptate de pacient. Acesta îşi simte viaţa afectată în mai multe feluri: nu doar că mobilitatea lui scade, dar e brusc în centrul atenţiei, atrăgând privirile într-un mod care-l face să se simtă incomod. Prin descărcarea aplicaţiei Beesers din App Store sau Google Play, puteţi solicita îngrijirea la domiciliu a acestor dispozitive medicale:

Îngrijirea stomelor la domiciliu

După o intervenţie chirurgicală în care tractul intestinal a devenit inutilizabil, medicul trebuie să efectueze o deschidere în peretele abdominal. Practic, rezidurile sistemului digestiv nu vor mai fi eliminate prin orificiul anal, ci printr-o pungă colectoare. Aceasta este stoma, care poate fi de mai multe tipuri, în funcţie de zona din intestin care e afectată. Stomele au nevoie de o atenţie specială, pentru a le fi asigurată asepsia şi permeabilitatea. În cazul în care observaţi sângerări, dureri, pete de roşeaţă sau orice alte modificări în jurul deschiderii, puteţi solicita prin Beesers îngrijirea stomelor la domiciliu.

Montarea sau schimbarea sondelor la domiciliu

Montarea unei sonde e necesară în situaţia în care pacientul are probleme în a urina, fie în urma unei retenţii ori a unei intervenţii chirurgicale. Procedura, disponibilă atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, presupune introducerea sondei prin uretră şi până în vezica urinară. Sonda poate fi permanentă, care necesită o schimbare periodică, ori intermitentă, îndepărtată după fiecare utilizare. Atunci când soliciţi prin Beesers montarea sondelor la domiciliu, un specialist va decide care este tipul şi mărimea sondei de care ai nevoie şi, în cazul unei sonde permanente, te va ajuta cu recomandări privind îngrijirea regulată a acesteia.

Îngrijirea tuburilor de dren la domiciliu

Drenajul e unul din cele mai vechi procedee medicale, fiind menţionat chiar şi în tratatul lui Hipocrate. Este folosit pentru a favoriza scurgerea unor secreţii – patologice sau nu – din organism. Practic, tubul de dren este conectat la o pungă sau la un borcan, fiind astfel posibilă evacuarea lichidelor în exces şi măsurarea cantităţii eliminate. Evoluţia drenajului trebuie să fie urmărită constant, pentru a minimiza riscul de infecţie şi a evita scoaterea accidentală a tubului. Îngrijirea tuburilor de dren la domiciliu va asigura continuarea tratamentului după ieşirea din spital a pacientului. Trebuie să ai recomandare medicală pentru a solicita îngrijirea tubului de dren la domiciliu.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul comfort psihic.

Fără amânări, fără timp pierdut. Specialistul ales din platforma Beesers va veni la tine acasă în ziua şi în intervalul orar stabilit.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

Prin Beesers, poţi rezolva îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu pentru pacienţii netransportabili.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a îngrijirilor de sonde, stome sau tuburi de dren la domiciliu pe care le-ai solicitat.

Efectuând îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor nosocomiale.

Cum soliciţi îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?

Descarcă aplicaţia Beesers, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de îngrijire a sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu. Alege ora la care poate veni profesionistul disponibil în zona ta. După acceptarea rezervării, vei putea să comunici prin chat cu specialistul ales şi îi vei putea transmite natura îngrijirii de care ai nevoie.

Întrebări frecvente despre îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu

Î: Cine se deplasează pentru îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Cum este calculat preţul pentru îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?
R: Preţurile afişate în aplicaţie includ transportul şi materialele consumabile.

Î: Cu cât timp înainte pot să programez îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?
R: Programările se pot face pentru următoarele 30 de zile, luând în considerare disponibilitatea specialistului selectat.

Î: Cum pot să comunic cu cel care mă va ajuta în îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu?
R: Un serviciu de chat va deveni disponibil imediat ce solicitarea ta a fost acceptată. Chatul va rămâne activ 15 minute după închiderea comenzii.

Î: Asigurarea medicală nu acoperă costul îngrijirii de sonde, stome sau tuburi de dren la domiciliu?
R: Beesers este un intermediar între tine şi specialiştii de care ai nevoie. Platforma nu are nicio relaţie stabilită cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Î: Dacă solicit îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu pentru un alt membru al familiei, cum va fi achitat serviciul?
R: Plata se face cu cardul, direct în aplicaţia Beesers. Persoana pentru care ai solicitat îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu nu va avea nimic în plus de plătit. Aplicaţia va memora plăţile pe care le-ai efectuat, vei putea aşadar să le monitorizezi cu uşurinţă.

Î: Cum îmi pot spune părerea despre specialistul cu care am colaborat?
R: După încheierea îngrijirii de sonde, stome sau tuburi de dren la domiciliu, trebuie să-i dai o notă specialistului cu care ai colaborat înainte de a putea efectua o nouă programare. Evaluarea făcută de tine va ajuta alţi utilizatori să aleagă cei mai buni specialişti disponibili pentru un serviciu.

Dacă ai alte întrebări despre îngrijirea sondelor, stomelor sau tuburilor de dren la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button