Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Fizioterapie la domiciliu. Recuperare medicală la tine acasă

Dacă eşti afectat de o condiţie care necesită fizioterapie, eşti tocmai în situaţia în care îţi este greu să te deplasezi pentru o programare în celălalt capăt de oraş. Totuşi, indiferent care e motivul pentru care nu poţi ieşi din casă, nu trebuie să renunţi complet la beneficiile recuperării prin fizioterapie. Metodele care nu necesită echipamente complicate se pot face foarte bine la domiciliu, fără a pierde din eficienţă. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play, iar specialiştii noştri te vor ajuta să menţii ritmul în recuperarea prin fizioterapie la domiciliu.

Ce este fizioterapia?

Fizioterapia este un domeniu eterogen, care include toate metodele de tratament bazate pe factori fizici. Electroterapia şi hidroterapia, balneoterapia şi kinetoterapia, masajul, metodele McKenzie, Feldenkrais şi Schroth, toate acestea intră în vastul instrumentar al fizioterapiei. Este recomandată în recuperarea post-operatorie şi în tratarea unor condiţii cronice; este cerută de asemeni în recuperarea după infecţia cu Covid19, care poate provoca sechele cu grade diferite de severitate. Astăzi, Confederaţia Mondială pentru Fizioterapie numără în jur de 650 de mii de membri.

Din fericire fizioterapia este domeniul în care se poate face mai mult cu mai puţin. Îndrumarea adecvată şi exerciţiile făcute corect vor conta mai mult decât echipamentele complicate. Dacă ai nevoie de recuperare prin fizioterapie la domiciliu, iată care sunt serviciile pe care le vei găsi în platforma Beesers:

Recuperare prin kinetoterapie la domiciliu

Scopul kinetoterapiei la domiciliu este de a te ajuta să-ţi recuperezi mobilitatea, prin îmbunătăţirea funcţiilor neuromusculare şi articulare. Dacă ai suferit un accident ori o afecţiune a coloanei vertebrale, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate stării tale de sănătate.

Recuperare prin masaj la domiciliu

Mulţi oameni suferă de dureri cronice. Acestea pot apărea în orice parte a corpului, în urma unor boli de lungă durată, accidentări sau intervenţii chirurgicale. Dincolo de discomfortul fizic, durerea cronică înseamnă stres şi anxietate. Atât simptomele fizice cât şi cele psihice pot fi reduse prin masaj terapeutic la domiciliu.

Recuperare prin reflexoterapie la domiciliu

Reflexoterapia la domiciliu se referă la o formă specială de masaj, care are la bază principii asemănătoare cu acupunctura. Îşi propune să stimuleze punctele reflexogene din extremităţile corpului (tălpi, palme, nas, urechi), cu scopul de a debloca circuitul energetic din organism, de a elimina toxinele şi, în final, de a preveni şi a trata diverse afecţiuni, de la stres sau insomnie şi până la artrită sau celulită.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de recuperare prin fizioterapie la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul comfort psihic.

Fără amânări, fără timp pierdut. Specialistul ales din platforma Beesers va veni la tine acasă în ziua şi în intervalul orar stabilit.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a şedinţelor de recuperare prin fizioterapie la domiciliu pe care le-ai solicitat.

Clinicile sunt adaptate procesării unui număr mare de pacienţi. Prin Beesers, programul de recuperare prin fizioterapie la domiciliu va fi adaptat în funcţie de constituţia, vârsta, afecţiunea şi tipul de activitate al pacientului.

Efectuând recuperarea prin fizioterapie la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor intraspitaliceşti.

Cum soliciţi un serviciu de recuperare prin fizioterapie la domiciliu?

Descarcă aplicaţia Beesers, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de recuperare prin fizioterapie la domiciliu de care ai nevoie. Alege ora la care poate veni profesionistul disponibil în zona ta. După efectuarea plăţii, vei putea să ţii legătura prin chat cu specialistul ales.

Întrebări frecvente despre serviciul de recuperare prin fizioterapie la domiciliu:

Î: Am nevoie de analize pentru a face kinetoterapie la domiciliu?
R: Kinetoterapia e recomandată de medicul de familie ori de medicul specialist. Medicul îţi va cere de regulă efectuarea unei radiografii, suplimentată uneori cu analize de laborator.

Î: Cine se deplasează pentru şedinţele de recuperare prin fizioterapie la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Cu cât timp înainte pot să programez o şedinţă de recuperare prin fizioterapie la domiciliu?
R: Programările se pot face pentru următoarele 30 de zile, luând în considerare disponibilitatea specialistului selectat.

Î: Cum pot să comunic cu cel care mă va ajuta în recuperarea la domiciliu?
R: Un serviciu de chat va deveni disponibil imediat ce solicitarea ta a fost acceptată. Chatul va rămâne activ 15 minute după închiderea comenzii.

Î: Asigurarea medicală nu acoperă costul unei şedinţe de recuperare prin fizioterapie la domiciliu?
R: Beesers este un intermediar între tine şi specialiştii de care ai nevoie. Platforma nu are nicio relaţie stabilită cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Î: Dacă solicit o şedinţă de recuperare prin fizioterapie la domiciliu pentru un alt membru al familiei, cum va fi achitat serviciul?
R: Plata se face cu cardul, direct în aplicaţia Beesers. Persoana pentru care ai solicitat şedinţa de recuperare prin fizioterapie la domiciliu nu va avea nimic în plus de plătit. Aplicaţia va memora plăţile pe care le-ai efectuat, vei putea aşadar să le monitorizezi cu uşurinţă.

Î: Cum îmi pot spune părerea despre specialistul cu care am colaborat?
R: După încheierea unei şedinţe de recuperare prin fizioterapie la domiciliu, trebuie să-i dai o notă specialistului cu care ai colaborat înainte de a putea efectua o nouă programare. Evaluarea făcută de tine va ajuta alţi utilizatori să aleagă cei mai buni fizioterapeuţi disponibili pentru un serviciu.

Dacă ai alte întrebări despre recuperarea prin fizioterapie la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button