Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Perfuzii la domiciliu

Cum vei continua tratamentul recomandat de medic după ieşirea din spital? Cum vei asigura administrarea de perfuzii la domiciliu pentru cineva drag, care nu se poate deplasa? Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play, iar specialiştii noştri vor face tot posibilul pentru a te scăpa de griji.

Tipuri de perfuzii la domiciliu disponibile:

Administrarea de medicamente prin perfuzie la domiciliu

Spre deosebire de înjecţie, Perfuzia permite administrarea lentă, picătură cu picătură, a substanţei medicamentoase. În acest fel se poate urmări efectul prelungit al medicamentului şi se minimizează dezechilibrarea diverselor mecanisme de reglare din organism. O varietate de substanţe pot fi administrate prin perfuzie la domiciliu, analgezicele, corticosteroizii şi antibioticele fiind doar câteva din acestea. În funcţie de necesităţi, procedura durează între 1 şi 4 ore, dar nu te teme: specialistul ales din platforma Beesers va rămâne alături de tine pentru a-ţi explica pas cu pas ce se întâmplă şi la ce trebuie să te aştepţi.

Perfuzia de hidratare la domiciliu

În Beesers vei găsi specialişti care te vor ajuta în administrarea de perfuzii de hidratare, hrănire artificială sau mineralizare la domiciliu. În funcţie de volumul prescris de medic, procedura poate dura între 1 şi 4 ore.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de perfuzii la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul timp şi comfort psihic.

În Beesers vei găsi posibilitatea administrării la domiciliu a tuturor tipurilor de perfuzie, indiferent dacă sunt singulare ori fac parte dintr-un tratament îndelungat.

Fără amânări, fără timp pierdut. Specialistul ales din platforma Beesers va veni la tine acasă în ziua şi în intervalul orar stabilit.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a perfuziilor pe care le-ai solicitat şi a specialiştilor care le-au administrat.

Efectuând perfuziile la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor intraspitaliceşti.

Cum soliciţi serviciul de perfuzii la domiciliu prin Beesers?

Descarcă aplicaţia, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de perfuzii la domiciliu. Alege ora la care profesionistul disponibil în zona ta poate veni pentru a-ţi administra perfuzia. După efectuarea plăţii, vei putea să ţii legătura prin chat cu specialistul ales.

Întrebări frecvente despre serviciul de perfuzii la domiciliu:

Î: Am nevoie de prescripţie medicală pentru administrarea unei perfuzii de hidratare?
R: Administrarea oricărei perfuzii, inclusiv de hidratare, se face pe baza recomandărilor medicului de familie ori a medicului specialist. Orice condiţie care necesită acest mod de administrare se monitorizează prin analize de laborator.

Î: Cum e stabilit preţul unei perfuzii la domiciliu?
R: Preţul administrării unei perfuzii la domiciliu variază în funcţie de cantitate şi de substanţa solicitată. Astfel, o perfuzie cu o durată de 4 ore ori una care presupune o medicaţie specială (precum cea oncologică) vor avea un preţ mai ridicat.

Î: Cine se deplasează pentru perfuziile la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Trebuie să cumpăr seringă şi ac?
R: Preţurile afişate în aplicaţie includ materialele consumabile, achiziţionarea substanţei administrate şi a suportului nutritiv e însă responsabilitatea pacientului.

Dacă ai alte întrebări despre perfuzia la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button