Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Harta Beesers

Aici poate fi utilizată aplicația Beesers.

Urmăriți cu regularitate pentru a fi la curent cu noile locații Beesers.
Avem planuri de extindere în toată România, inclusiv în mediul rural. Map of Romania where Beesers services are available.

Descoperă aplicația Beesers

Servicii medicale premium la domiciliu

 • Tehnologie modernă

  Utilizând tehnologii moderne, aplicația este proiectată să aducă la un loc prestatorii specializați în servicii medicale și persoanele care au nevoie de acestea la domiciliu.

 • Asistență specializată

  Toți colaboratorii prezenți în platformă sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătații și cu o practică semnificativă în mediul de stat sau privat. Astfel, știți că persoana apropiată este în siguranță în mâinile unui profesionist care poate oferi un consult de specialitate dacă este nevoie.

 • Istoric în app

  Evidența clară a vizitelor programate și a personalului care va efectua procedurile medicale.

Mobile phone with the Beesers Logo on the Beesers light orange brand color.
 • Costuri transparente

  Puteți vedea în orice moment prețul total al oricărei intervenții, neexistând abonamente sau alte taxe ascunse.
  De asemenea, toate plățile pot fi făcute direct în aplicație cu cardul bancar de oriunde în lume; astfel cei dragi nu trebuie să se preocupe de nimic pentru a primi tratamentul necesar.

 • Simplu și rapid

  Programare simplă a serviciilor în ziua și intervalul orar dorit.

 • Mereu disponibili

  Accesibilă în orice moment de oriunde din lume, aplicația Beesers permite programarea din timp a serviciului ales. În directă conexiune cu calendarul personalului medical specializat, puteți găsi ușor și fără efort intervalul de timp dorit.

Împreună vom face
mai mult bine!

Lucrăm cu profesioniști în domeniul medical pentru a putea asigura proceduri medicale la domiciliul pacienților.

Toată interacțiunea se desfășoară prin intermediul unei aplicații mobile disponibilă atât pentru Android cât și iOS prin care se pot vedea serviciile disponibile și programa vizitele la domiciliu.

Colaboratorii noștri sunt personal medical certificat pentru intervențiile dorite, lucrând atât în sistemul medical de sănătate de stat cât și privat. În acest sens, aveți certitudinea unui serviciu profesionist, prestat la cele mai înalte standarde de siguranță.

Afișăm în timp real serviciile disponibile în zona dorită evitând situațiile nedorite. În acest moment activăm doar în București, Brașov, Timișoara, Bacău, Târgu Mure, Oradea, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Suceava, Botoșani cu planuri de extindere în principalele orașe importante din România.


Servicii medicale premium la domiciliu

Întrebări și răspunsuri frecvente

Descarcă gratuit aplicația Beesers de pe orice sistem de operare. Pentru a te înregistra în platformă, ai nevoie de o adresă de e-mail validă și un număr de telefon. De asemenea, trebuie să creezi o parolă și să accepți Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate.

După crearea profilului, este nevoie să selectezi manual locația unde va fi realizat serviciul. Platforma va afișa un număr de furnizori în funcție de rating și distanță. După selectarea și acceptarea serviciului, vei primi notificări care să îți amintească când va sosi furnizorul și alte modificări legate de serviciu.

Aplicația Beesers poate fi utilizată în București, Brașov, Timișoara, Bacău, Târgu Mure, Oradea, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Suceava, Botoșani. În viitorul apropiat, va fi disponibilă și în Iași, Cluj și Constanța.

Toți partenerii sunt personal medical certificat de Ministerul Sănătații și cu o practică semnificativă în mediul de stat sau privat.

Beesers îți oferă posibilitatea să ai grijă de cei dragi de la distanță. Chiar dacă ești în străinătate sau la câțiva kilometri distanță, poți selecta locația dorită și noi îți arătam ce servicii sunt disponibile în apropiere.

Devino Furnizor Beesers

Avantajele colaborării

Aplicația poate constitui atât o sursă de venit suplimentară cât și o creștere semnificativă a notorietății mărcii în zona geografică în care se face prestarea serviciilor medicale.

O interfață dedicată asigură vizionarea în timp real a încasărilor efectuate pentru intervențiile efectuate și feedback-ul pacienților.

Aplică acum

Acces la pacienții tăi

Ai acces ușor și rapid la pacienții care au nevoie de tine.

Tu alegi serviciile pe care le oferi

Alegi din platformă serviciile pe care le prestezi. Ne poți contacta în cazul în care dorești listarea unui nou serviciu.

Ai flexibilitate

Tu îți stabilești disponibilitatea în platformă.


Descarcă aplicația pentru furnizori


Google Play Store button Apple App Store button
Beesers logo on the Beesers light orange brand color. Elderly female patient is being helped by female caregiver.

Aplică să fii furnizor

Alături de noi, ești alături de ei

 • Ești o societate autorizată pentru furnizarea de servicii medicale la domiciliu?

 • Îți dorești să lucrezi mai organizat, mai eficient și mai simplu? Beesers este soluția. Alătură-te nouă și arată-le oamenilor cât de aproape ești de ei.

 • Aplicația noastră îți oferă în timp real coordonatele locale ale pacienților care au nevoie de tine.

 • Răspunde pozitiv solicitărilor venite din partea lor și susține accesul la servicii medicale de calitate la domiciliu.

Aplică acum

Articole Recente

Citește ultimele articole pe blogul nostru.

Ce se întâmplă în terapia de cuplu?

Relaţia ta nu mai e cum a fost cândva? În ultima vreme au fost cam multe tăceri, generalizări de tip "tu mereu" sau "tu niciodată", cam multe acuzaţii şi neînţelegeri? Înainte de a închide uşa partenerului şi de a-i arunca lucrurile pe fereastră, dă o şansă relaţiei prin terapia de... Citește Articolul

De ce există atâtea moduri de administrare a medicamentelor?

Luăm medicamente ca prevenţie şi ca tratament, dar să nu ne iasă din cap că acestea pot fi periculoase dacă nu sunt administrate cum trebuie. Înţelegerea diverselor moduri de administrare ajută să pricepem riscurile la care ne expunem dacă, de pildă, ne vine în minte să înghiţim conţinutul unei injecţii... Citește Articolul

Despre stomă, fără jenă. Mituri şi adevăruri

După o intervenţie chirurgicală în care tractul intestinal a devenit inutilizabil, medicul trebuie să efectueze o deschidere în peretele abdominal. Practic, rezidurile sistemului digestiv nu vor mai fi eliminate prin orificiul anal, ci printr-o pungă colectoare. Aceasta este stoma, care poate fi de mai multe tipuri, în funcţie de zona... Citește Articolul

Contactează-ne

Beesers îți stă la dispoziție.

Adresă

Bd. Alexandru Ioan Cuza, Nr. 98A parter
Sector 1, București

Telefon

+4 0752 546 249

Email

office@beesers.com



Newsletter Beesers

Fii la curent cu ultimele noutăți.



Vă mulțumim pentru abonare!