Logo Revista Biz Logo wall-street.ro Logo Startup Cafe Logo Ziarul Financiar Logo Stirile ProTV Logo Apropo.TV Logo HotNews Logo ZF Corporate.ro Logo economica.net Client 8

Injecţii la domiciliu

Indiferent de afecţiunea de care suferi sau de tratamentul de care ai nevoie, prin aplicaţia Beesers poţi comanda serviciul de injecţii la domiciliu simplu şi uşor. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play şi convinge-te!

Tipuri de injecţii la domiciliu disponibile:

Injecţia intradermică la domiciliu

Se administrează de cele mai multe ori în antebraţ, cu un ac scurt şi subţire. Te vei întâlni cu injecţii intradermice dacă soliciţi specialiştilor din platforma Beesers teste reactive sau îngrijirea unor plăgi care necesită anestezie locală.

Injecţia subcutanată la domiciliu

Se referă, după cum îi spune numele, la introducerea sub piele a substanţei medicamentoase. Avantajul acestui tip de injecţie e că formează un depozit local, din care substanţa ajunge lent în vasele de sânge. Această absorbţie lentă o face potrivită pentru administrarea de insulină, anticoagulante sau anestezice.

Injecţia intramusculară la domiciliu

Acest tip de injecţie, în care substanţa medicamentoasă e introdusă în ţesutul muscular, îl vei întâlni dacă vei apela la specialiştii din platforma Beesers pentru un vaccin. Locul administrării se alege în funcţie de starea generală a pacientului şi de necesităţi, cu accent pe muşchii voluminoşi de pe braţe şi de pe coapse.

Injecţia intravenoasă la domiciliu

Substanţa medicamentoasă e injectată intravenos atunci când e nevoie de efectul cel mai rapid. Într-un tratament îndelungat, medicii şi asistenţii din aplicaţia Beesers te pot ajuta în fixarea unei branule pentru a evita înţeparea repetată a vaselor de sânge.

De ce să foloseşti Beesers atunci când ai nevoie de injecţii la domiciliu?

Beesers este o aplicaţie care îşi propune să aducă serviciile medicale direct la tine acasă. Pe platforma Beesers sunt înscrişi medici şi asistenţi profesionişti: nu pierzi aşadar nimic din calitatea serviciului medical, dar câştigi mult la capitolul timp şi comfort psihic.

În Beesers vei găsi posibilitatea administrării la domiciliu a tuturor tipurilor de injecţie, indiferent dacă sunt singulare ori fac parte dintr-un tratament îndelungat. Nu vei mai pierde timp în sălile de aşteptare şi nu va mai trebui să te necăjeşti pe drumuri cu o branulă proaspăt fixată.

Beesers este simplu de folosit şi accesibil de oriunde. Chiar dacă nu eşti fizic alături de cei dragi, te poţi asigura că au parte de o îngrijire medicală corespunzătoare.

În aplicaţia Beesers, secţiunea Istoric, vei putea ţine o evidenţă clară a injecţiilor pe care le-ai solicitat şi a specialiştilor care ţi le-au administrat.

Efectuând injecţiile la domiciliu cu Beesers reduci contactul cu alţi pacienţi, minimizând astfel posibilitatea infecţiilor intraspitaliceşti.

Cum soliciţi serviciul de injecţii la domiciliu prin Beesers?

Descarcă aplicaţia, creează-ţi un cont şi caută în lista de produse medicale serviciul de Injecţii la domiciliu. Alege ora la care profesionistul disponibil în zona ta poate veni pentru a-ţi administra injecţia. După efectuarea plăţii, vei putea să ţii legătura prin chat cu specialistul ales.

Întrebări frecvente despre serviciul de injecţii la domiciliu:

Î: Pot cere să mi se facă o injecţie la domiciliu dacă am diabet?
R: Atât timp cât nu există contraindicaţii din partea medicului şi aţi făcut injecţii în spital, atunci da, este posibil să beneficiaţi de injecţii la domiciliu prin platforma Beesers.

Î: Cine se deplasează pentru injecţiile la domiciliu?
R: În platforma Beesers sunt înscrişi doar medici şi asistenţi profesionişti; oameni care lucrează atât în spitale, cât şi în clinici.

Î: Trebuie să cumpăr seringă şi ac?
R: Preţurile afişate în aplicaţie includ materialele consumabile (seringă, dezinfectant, branulă), achiziţionarea substanţei administrate e însă responsabilitatea pacientului.

Dacă ai alte întrebări despre injecţia la domiciliu, nu ezita să ne contactezi!

Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button