Pachete de servicii medicale la domiciliu

Te-ai gândit vreodată că, la câte solicitări ai efectuat prin Beesers, e ca şi cum ai avea un abonament? Sigur ai făcut-o: pufăim cu toţii în felul acesta când folosim regulat un serviciu. Dar dacă tot te-ai gândit, de acum poţi trece la fapte: descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play şi comandă unul din pachetele de servicii medicale la domiciliu disponibile:

Pachetul de recuperare a mobilităţii la domiciliu

Conţine servicii medicale la domiciliu de fizioterapie, kinetoterapie, masaj şi recoltare de analize de sânge . Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post traumatică la domiciliu

Conţine injecţii de toate tipurile, administrare de medicamente prin perfuzie, tratamente pentru escare, montare sau schimbare de sonde, îngrijirea plăgilor şi recoltarea de analize de sânge. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare postoperatorie la domiciliu

Conţine serviciile de îndepărtare a firelor postoperatorii, montarea sau schimbarea de sonde, tratamentul escarelor, administrarea de injecţii sau perfuzii de orice tip şi recoltarea analizelor de sânge. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post AVC la domiciliu

Conţine recoltarea analizelor de sânge, kinetoterapie, masaj de recuperare, injecţii şi perfuzii de orice tip, montarea şi schimbarea de sonde, tratamentul escarelor. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de pregătire pentru o intervenţie medicală

Conţine recoltarea analizelor de sânge, administrarea de injecţii şi perfuzii de orice tip, clismă şi recoltare urocultură. Îl poţi solicita în varianta de 10 proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post Covid la domiciliu

Conţine testul pentru anticorpi anti-Covid-19 IgG, recoltare analize de sânge, perfuzii de hidratare, Kinetoterapie sau masaj de recuperare. Îl poţi solicita în varianta de 10 proceduri individuale sau colective.

De ce să comand un pachet de servicii medicale la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de servicii medicale la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor pentru cei care apelează în mod regulat la un tip de asistenţă medicală, ori au nevoie de servicii integrate pentru o situaţie specifică.

Fiecare pachet de servicii medicale la domiciliu pe care îl vei găsi în Beesers porneşte de la recoltarea analizelor de sânge. De ce e important acest lucru? Pentru că prin analize regulate vei descoperi la timp diverse afecţiuni care, rămase nedetectate, ţi-ar putea cauza probleme mai grave.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de servicii este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Achiziţionând un pachet de servicii medicale la domiciliu, costul per procedură va fi mai mic decât în cazul serviciilor solicitate individual.

Cum să comand un pachet de servicii medicale la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de servicii de care ai nevoie. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de servicii medicale la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit un refund?
R: Momentan opţiunea de refund nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Persoanele care achiziţionează un pachet de servicii merg de 2.5 ori mai des la medic decât cei care solicită proceduri individuale, arată studiile. Pachetele de servicii sunt o opţiune excelentă pentru prevenţie, recuperare şi monitorizare, pentru că reduc pe termen lung costurile financiare şi emoţionale. Tu ţi-ai cumpărat deja un pachet Beesers?

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

Pneumonia la copii
Pneumonia la copii
Pneumonia o asociem cel mai adesea cu persoanele în vârstă; în realitate însă, e boala infecţioasă care provoacă cele mai multe decese la copii. În fiecare an, peste 800 de mii de copii sub vârsta de ...

[Supereroii Beesers]: Ioan Colin Teleianu – Medic specialist Medicină de Familie, Competență Homeopatie – „Contează foarte mult să înţelegem ce se întâmplă cu noi atunci când ne îmbolnăvim”
[Supereroii Beesers]: Ioan Colin Teleianu – Medic specialist Medicină de Familie, Competență Homeopatie – „Contează foarte mult să înţelegem ce se întâmplă cu noi atunci când ne îmbolnăvim”
Cu cele mai bune intenţii, dificultăţile în comunicare se ţin scai de relaţia dintre medic şi pacient. Adesea problema nu o reprezintă caracterul insuficient al explicaţiilor, ci limbajul în care aces...

[Supereroii Beesers]: Alina Bordea, medic specialist infertilitate – „Am reuşit să obţinem o sarcină acolo unde alţi medici nu au reuşit”
[Supereroii Beesers]: Alina Bordea, medic specialist infertilitate – „Am reuşit să obţinem o sarcină acolo unde alţi medici nu au reuşit”
Într-o bună zi, poate-şi va face timp pentru mai multe excursii: va vizita ţări îndepărtate, va schia, poate ne va face invidioşi cu fotografiile din călătoriile ei. Ziua aceea însă nu e prea aproape:...

Lasă un răspuns