Pachete de servicii medicale la domiciliu

Te-ai gândit vreodată că, la câte solicitări ai efectuat prin Beesers, e ca şi cum ai avea un abonament? Sigur ai făcut-o: pufăim cu toţii în felul acesta când folosim regulat un serviciu. Dar dacă tot te-ai gândit, de acum poţi trece la fapte: descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play şi comandă unul din pachetele de servicii medicale la domiciliu disponibile:

Pachetul de recuperare a mobilităţii la domiciliu

Conţine servicii medicale la domiciliu de fizioterapie, kinetoterapie, masaj şi recoltare de analize de sânge . Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post traumatică la domiciliu

Conţine injecţii de toate tipurile, administrare de medicamente prin perfuzie, tratamente pentru escare, montare sau schimbare de sonde, îngrijirea plăgilor şi recoltarea de analize de sânge. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare postoperatorie la domiciliu

Conţine serviciile de îndepărtare a firelor postoperatorii, montarea sau schimbarea de sonde, tratamentul escarelor, administrarea de injecţii sau perfuzii de orice tip şi recoltarea analizelor de sânge. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post AVC la domiciliu

Conţine recoltarea analizelor de sânge, kinetoterapie, masaj de recuperare, injecţii şi perfuzii de orice tip, montarea şi schimbarea de sonde, tratamentul escarelor. Îl poţi solicita în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de pregătire pentru o intervenţie medicală

Conţine recoltarea analizelor de sânge, administrarea de injecţii şi perfuzii de orice tip, clismă şi recoltare urocultură. Îl poţi solicita în varianta de 10 proceduri, individuale sau combinate.

Pachetul de recuperare post Covid la domiciliu

Conţine testul pentru anticorpi anti-Covid-19 IgG, recoltare analize de sânge, perfuzii de hidratare, Kinetoterapie sau masaj de recuperare. Îl poţi solicita în varianta de 10 proceduri individuale sau colective.

De ce să comand un pachet de servicii medicale la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de servicii medicale la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor pentru cei care apelează în mod regulat la un tip de asistenţă medicală, ori au nevoie de servicii integrate pentru o situaţie specifică.

Fiecare pachet de servicii medicale la domiciliu pe care îl vei găsi în Beesers porneşte de la recoltarea analizelor de sânge. De ce e important acest lucru? Pentru că prin analize regulate vei descoperi la timp diverse afecţiuni care, rămase nedetectate, ţi-ar putea cauza probleme mai grave.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de servicii este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Achiziţionând un pachet de servicii medicale la domiciliu, costul per procedură va fi mai mic decât în cazul serviciilor solicitate individual.

Cum să comand un pachet de servicii medicale la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de servicii de care ai nevoie. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de servicii medicale la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit un refund?
R: Momentan opţiunea de refund nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Persoanele care achiziţionează un pachet de servicii merg de 2.5 ori mai des la medic decât cei care solicită proceduri individuale, arată studiile. Pachetele de servicii sunt o opţiune excelentă pentru prevenţie, recuperare şi monitorizare, pentru că reduc pe termen lung costurile financiare şi emoţionale. Tu ţi-ai cumpărat deja un pachet Beesers?

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
Doar în filme este perfect drept drumul unui supererou. Doar pe ecran el ştie ce are de făcut încă de la început, iar fiecare pas nu face decât să-i împlinească destinul. Marius Duță avea 34 de ani câ...

[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
Suntem nişte ciudaţi. Da, aţi citit bine. De ce? Păi cântăm întruna despre cum ne doare inima, dar una din cele mai frecvente preconcepţii pe care le aude medicul cardiolog e aceea că inima nu doare. ...

[Supereroii Beesers]: Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
[Supereroii Beesers]:  Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
S-a specializat în chirurgia mâinii, dar crezul său este acela că medicul trebuie să încerce toate celelalte posibilităţi înainte de a ajunge la tratamentul chirurgical. Simplitatea contează foarte mu...

Lasă un răspuns