Când va ajunge Beesers şi în oraşul meu?

Tot mai sus, tot mai departe; sau, mă rog, mai aproape, asta depinde doar de perspectivă. Beesers nu a intenţionat niciodată să rămână în limitele unui singur oraş. Deocamdată serviciile noastre sunt disponibile în Bucureşti, Braşov, Botoşani, Oradea, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar nu-ţi fă griji: vom ajunge şi la tine, oriunde te-ai afla.

Ce pot să fac, ca furnizor?

Noi ne propunem să ajungem pe întreg teritoriul României, inclusiv în mediul rural. Viteza noastră de extindere depinde doar de numărul de furnizori de servicii dintr-o anumită zonă. Dacă eşti medic, asistent medical, kinetoterapeut sau masoterapeut şi ai dreptul de a presta servicii la domiciliu, dacă faci parte din managementul unui laborator de analize, poţi ajuta oamenii din zona ta devenind partener Beesers. Răspunzând solicitărilor prin Beesers vei dispune de o sursă suplimentară de venit. În plus, utilizatorii care îţi vor nota munca prin sistemul de rating vor creşte aprecierea de care serviciul oferit de tine se bucură în comunitate. Descarcă aplicaţia Beesers pentru furnizori şi completează formularul de aici pentru a deveni partener.

Noi venim dacă ne chemi; iar alături de noi, vei fi alături de pacienţii tăi.

Ca utilizator, ce să fac?

Fii pe fază. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play: este gratuită şi nu strică să verifici din când în când dacă în zona ta au fost adăugate servicii noi. Între timp, treci pe la pagina noastră de Facebook; dă un like şi, ca să fii sigur, de la secţiunea More actions modifică setările de urmărire şi pune-ne la favorite, să nu ratezi momentul în care anunţăm extinderea într-o nouă localitate. Ca să fim uşor aroganţi: încă puţin şi harta oraşelor în care poţi folosi Beesers va fi mai mare decât harta autostrăzilor din România!

Ştii pe cineva care ar putea deveni furnizor de servicii medicale la domiciliu? Povesteşte-i despre Beesers: medicii, asistenţii, kinetoterapeuţii sunt oameni ocupaţi, este posibil aşadar să nu fi auzit de această oportunitate.

Eşti din întâmplare pe aici şi nu ştii ce e Beesers?

Bine ai venit! Cafea nu primeşti, dar îţi vom explica pe scurt: este prima aplicație mobilă care facilitează livrarea serviciilor medicale la domiciliu și conectează printr-un singur click personalul medical calificat și pacienții. Dacă ai pierdut timp în sălile de aşteptare cât să albeşti măcar pe la tâmple, dacă eşti în străinătate şi vrei să te asiguri că cei dragi vor avea parte de îngrijire medicală, atunci Beesers e pentru tine.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
De la 8 ani ştia că vrea să facă medicina și a ales ginecologia pentru că e o specialitate vastă, unde poate fi de ajutor. Ana Veronica Uzunov, medic specialist în obstetrică-ginecologie, ne-a împărtă...

[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
Are peste 11 ani de experienţă în domeniul medical, de la îngrijirea plăgilor şi până la pediatrie. Cel mai mult i-a plăcut chirurgia şi nu se teme de tratamentul rănilor serioase. Despre prevenirea ş...

[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
A fost rezident în Franţa, unde a adunat o vastă experienţă în traumatologie. S-a întors în ţară pentru că şi-a dorit să profeseze într-un loc care e mai aproape de sufletul lui. Cu Vadim Bîrca, medic...

Lasă un răspuns