Când va ajunge Beesers şi în oraşul meu?

Tot mai sus, tot mai departe; sau, mă rog, mai aproape, asta depinde doar de perspectivă. Beesers nu a intenţionat niciodată să rămână în limitele unui singur oraş. Deocamdată serviciile noastre sunt disponibile în Bucureşti, Braşov, Botoşani, Oradea, Craiova, Râmnicu-Vâlcea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar nu-ţi fă griji: vom ajunge şi la tine, oriunde te-ai afla.

Ce pot să fac, ca furnizor?

Noi ne propunem să ajungem pe întreg teritoriul României, inclusiv în mediul rural. Viteza noastră de extindere depinde doar de numărul de furnizori de servicii dintr-o anumită zonă. Dacă eşti medic, asistent medical, kinetoterapeut sau masoterapeut şi ai dreptul de a presta servicii la domiciliu, dacă faci parte din managementul unui laborator de analize, poţi ajuta oamenii din zona ta devenind partener Beesers. Răspunzând solicitărilor prin Beesers vei dispune de o sursă suplimentară de venit. În plus, utilizatorii care îţi vor nota munca prin sistemul de rating vor creşte aprecierea de care serviciul oferit de tine se bucură în comunitate. Descarcă aplicaţia Beesers pentru furnizori şi completează formularul de aici pentru a deveni partener.

Noi venim dacă ne chemi; iar alături de noi, vei fi alături de pacienţii tăi.

Ca utilizator, ce să fac?

Fii pe fază. Descarcă aplicaţia Beesers din App Store sau Google Play: este gratuită şi nu strică să verifici din când în când dacă în zona ta au fost adăugate servicii noi. Între timp, treci pe la pagina noastră de Facebook; dă un like şi, ca să fii sigur, de la secţiunea More actions modifică setările de urmărire şi pune-ne la favorite, să nu ratezi momentul în care anunţăm extinderea într-o nouă localitate. Ca să fim uşor aroganţi: încă puţin şi harta oraşelor în care poţi folosi Beesers va fi mai mare decât harta autostrăzilor din România!

Ştii pe cineva care ar putea deveni furnizor de servicii medicale la domiciliu? Povesteşte-i despre Beesers: medicii, asistenţii, kinetoterapeuţii sunt oameni ocupaţi, este posibil aşadar să nu fi auzit de această oportunitate.

Eşti din întâmplare pe aici şi nu ştii ce e Beesers?

Bine ai venit! Cafea nu primeşti, dar îţi vom explica pe scurt: este prima aplicație mobilă care facilitează livrarea serviciilor medicale la domiciliu și conectează printr-un singur click personalul medical calificat și pacienții. Dacă ai pierdut timp în sălile de aşteptare cât să albeşti măcar pe la tâmple, dacă eşti în străinătate şi vrei să te asiguri că cei dragi vor avea parte de îngrijire medicală, atunci Beesers e pentru tine.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

Pneumonia la copii
Pneumonia la copii
Pneumonia o asociem cel mai adesea cu persoanele în vârstă; în realitate însă, e boala infecţioasă care provoacă cele mai multe decese la copii. În fiecare an, peste 800 de mii de copii sub vârsta de ...

[Supereroii Beesers]: Ioan Colin Teleianu – Medic specialist Medicină de Familie, Competență Homeopatie – „Contează foarte mult să înţelegem ce se întâmplă cu noi atunci când ne îmbolnăvim”
[Supereroii Beesers]: Ioan Colin Teleianu – Medic specialist Medicină de Familie, Competență Homeopatie – „Contează foarte mult să înţelegem ce se întâmplă cu noi atunci când ne îmbolnăvim”
Cu cele mai bune intenţii, dificultăţile în comunicare se ţin scai de relaţia dintre medic şi pacient. Adesea problema nu o reprezintă caracterul insuficient al explicaţiilor, ci limbajul în care aces...

[Supereroii Beesers]: Alina Bordea, medic specialist infertilitate – „Am reuşit să obţinem o sarcină acolo unde alţi medici nu au reuşit”
[Supereroii Beesers]: Alina Bordea, medic specialist infertilitate – „Am reuşit să obţinem o sarcină acolo unde alţi medici nu au reuşit”
Într-o bună zi, poate-şi va face timp pentru mai multe excursii: va vizita ţări îndepărtate, va schia, poate ne va face invidioşi cu fotografiile din călătoriile ei. Ziua aceea însă nu e prea aproape:...

Lasă un răspuns