Pachet de recuperare la domiciliu

Pachetul de recuperare a mobilităţii la domiciliu

Să fim sinceri, nu credem că bunicul o să fie alergător de maratoane vreodată, la anii lui. Deşi… Cine ştie? Când în 2013 şi-a anunţat retragerea Fauja Sing, pe atunci cel mai bătrân maratonist din lume, acesta avea 101 ani. That’s the spirit! În orice caz, bunicul poate să fie ceva mai sănătos, cu un minim de efort și câteva click-uri. Și tu poți fi un nepot cumsecade și să îi comanzi un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu, prin aplicația Beesers. Pachetul poate fi solicitat în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate, fiind valabil pentru următoarele servicii:

Recoltarea analizelor de sânge la domiciliu

Pentru că orice tratament începe cu evaluarea corectă a stării de sănătate, pachetul de recuperare a mobilităţii la domiciliu are la bază analizele de sânge. Ţi se pare că sângele nu are treabă cu mobilitatea? Greşit! Tocmai că mobilitatea nu e o problemă pur mecanică, ţinând doar de articulaţii uzate şi dureroase. Condiţiile autoimune precum poliartrita reumatoidă produc de asemenea o scădere a mobilităţii, iar markerii prin care afecţiunea e diagnosticată se identifică doar din probele de sânge.

Fizioterapia la domiciliu

Fizioterapia este un domeniu eterogen, care include toate metodele de tratament bazate pe factori fizici. Este recomandată în recuperarea post-operatorie şi în tratarea unor condiţii cronice; este cerută de asemeni în recuperarea după infecţia cu Covid19, care poate provoca sechele cu grade diferite de severitate. Din fericire fizioterapia este domeniul în care se poate face mai mult cu mai puţin. Îndrumarea adecvată şi exerciţiile făcute corect vor conta mai mult decât echipamentele complicate.

Kinetoterapia la domiciliu

Kinetoterapia la domiciliu îl va ajuta pe bunicul să-şi recupereze mobilitatea, prin îmbunătăţirea funcţiilor neuromusculare şi articulare. Dacă ai suferit un accident ori o afecţiune a coloanei vertebrale, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate stării tale de sănătate.

Masajul la domiciliu

Dincolo de discomfortul fizic, durerea cronică înseamnă stres şi anxietate. Atât simptomele fizice cât şi cele psihice pot fi reduse prin masaj terapeutic la domiciliu.

De ce să comand un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor pentru cei care apelează în mod regulat la acest tip de asistenţă medicală, ori au nevoie de servicii integrate pentru o situaţie specifică.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de recuperare a mobilităţii la domiciliu este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Achiziţionând un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu, costul per procedură va fi mai mic decât în cazul serviciilor solicitate individual.

Cum să comand un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de recuperare a mobilităţii. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de recuperare a mobilităţii la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit un refund?
R: Momentan opţiunea de refund nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Recuperarea mobilităţii e un efort susţinut, nu se petrece de pe o zi pe alta. Tocmai de aceea un pachet de recuperare a mobilităţii e o opţiune excelentă, pentru că reduce pe termen lung costurile financiare şi emoţionale.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
Doar în filme este perfect drept drumul unui supererou. Doar pe ecran el ştie ce are de făcut încă de la început, iar fiecare pas nu face decât să-i împlinească destinul. Marius Duță avea 34 de ani câ...

[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
Suntem nişte ciudaţi. Da, aţi citit bine. De ce? Păi cântăm întruna despre cum ne doare inima, dar una din cele mai frecvente preconcepţii pe care le aude medicul cardiolog e aceea că inima nu doare. ...

[Supereroii Beesers]: Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
[Supereroii Beesers]:  Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
S-a specializat în chirurgia mâinii, dar crezul său este acela că medicul trebuie să încerce toate celelalte posibilităţi înainte de a ajunge la tratamentul chirurgical. Simplitatea contează foarte mu...

Lasă un răspuns