4 motive pentru care să devii furnizor de servicii medicale la BEESERS

În martie 2020 am învățat toți că viața ni se poate schimba în câteva săptămâni, zile, ore. Contextul mondial ne-a împins pe toți să ne adaptăm, să creăm noi oportunități și să profităm de cele ce se formau în fața noastră.

 În momentul în care spitalele au fost acaparate de bolnavi cu un virus care se răspândea cu viteza luminii pe tot globul, în rețelele de socializare vedeam tot mai multe poze cu cadre medicale cu semne pe față din cauza măștilor de protecție pe care le purtau ture lungi și istovitoare. Le mulțumim din plin celor care nu și-au dat demisia, celor care s-au expus virusului și și-au reamintit motivul pentru care au ales această meserie : să salveze vieți. 

Pacienții cu probleme minore de sănătate au stat în casele lor și tot mai mulți din aceștia au ales servicii medicale la domiciliu. Cererea s-a triplat în acea perioadă, iar instituțiile specilizate în prestarea acestor servicii s-au văzut nevoite să crească numărul angajaților. Pentru mulți oameni cu dificultăți în mișcare, vizita unui cadru medical acasă reprezintă soluția cea mai bună.

Din dorința simplificării îngrijirilor la domiciliu, am lansat Beesers – o platformă de compatibilizare între persoanele care necesită îngrijire medicală și doctori/asistenți medicali.

De ce să devii furnizor Beesers?

– Tu aloci resurse medicale umane în funcție de disponibilitate. Ai acces la un modul de administrator propriu unde poți gestiona relația cu Beesers cât și cu propriul corp de profesioniști.

– Plățile se fac online, rapid și sigur;

– Aplicația te conectează cu zeci de pacienți aflați în proximitatea ta

– Poți avea un rating pozitiv susținut de pacienții care au beneficiat de serviciile tale 

Beesers își dorește să colaboreze cu cei mai buni profesioniști din domeniul medical. Completează formularul de înregistrare sau trimite-ne un email la adresa office@beesers.com și alătură-te platformei Beesers!

Articol scris de Beesers
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
Doar în filme este perfect drept drumul unui supererou. Doar pe ecran el ştie ce are de făcut încă de la început, iar fiecare pas nu face decât să-i împlinească destinul. Marius Duță avea 34 de ani câ...

[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
Suntem nişte ciudaţi. Da, aţi citit bine. De ce? Păi cântăm întruna despre cum ne doare inima, dar una din cele mai frecvente preconcepţii pe care le aude medicul cardiolog e aceea că inima nu doare. ...

[Supereroii Beesers]: Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
[Supereroii Beesers]:  Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
S-a specializat în chirurgia mâinii, dar crezul său este acela că medicul trebuie să încerce toate celelalte posibilităţi înainte de a ajunge la tratamentul chirurgical. Simplitatea contează foarte mu...

Lasă un răspuns