BEESERS – o soluție eficientă pentru părinții singuri ai românilor din diaspora

Numărul românilor care părăsesc țară pentru un trai mai bun în străinătate se înmulțește de la an la an, România fiind țara europeană cu cea mai mare rată de migrație raportat la numărul populației. 

În ultimii ani, Banca Mondială a estimat că aproximativ 68% din români trimit bani în țară. Deși bineveniți, banii trimiși în țară nu înlocuiesc sprijinul emoțional și fizic de care au nevoie persoanele în etate. O mulțime de bătrâni au rămas singuri și fără suport, fapt care îi îngrijorează și le amplifică sentimentul de vinovăție celor plecați. 

Fiind izolați din punct de vedere social și cu numeroase probleme de sănătate, o soluție eficientă pentru bătrâni s-au dovedit a fi îngrijirile la domiciliu. BEESERS este un serviciu digitalizat de compatibilizare intre pacienții care solicita îngrijire la domiciliu sau servicii medicale și o gamă vasta de furnizori acreditați. În afară de simplificarea unui concept care a câștigat demult teren în sistemul de sănătate românesc, platforma oferă posibilitate românilor din afară să comande aceste servicii pentru părinții sau bunicii aflați în România. Pentru început, Beesers poate fi utilizată în Bucureșți, urmând să fie disponibilă în viitorul apropiat și în Iași, Timișoara, Cluj, Constanța și Suceava. 

Aplicația este ușor de folosit și se poate descarcă gratuit de pe orice sistem de operare. Funcționează pe baza de geo-localizator, iar personalul disponibil este evaluat în funcție de serviciile prestate începând cu 1 până la 5 steluțe. 

Dacă dorești să afli ce servicii medicale sunt disponibile în platformă, descarcă Beesers.

Cu Beesers ești alături de cei dragi.

Articol scris de Beesers
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
[Supereroii Beesers]: Marius Duță, Asistent medical principal – „Pacienții sunt mai mulțumiți să primească servicii medicale de bază acasă decât la spital”
Doar în filme este perfect drept drumul unui supererou. Doar pe ecran el ştie ce are de făcut încă de la început, iar fiecare pas nu face decât să-i împlinească destinul. Marius Duță avea 34 de ani câ...

[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
[Supereroii Beesers]: Irina Pintilie, Medic Specialist Cardiolog – „Cred că trebuie să existe chimie între medic și pacient”
Suntem nişte ciudaţi. Da, aţi citit bine. De ce? Păi cântăm întruna despre cum ne doare inima, dar una din cele mai frecvente preconcepţii pe care le aude medicul cardiolog e aceea că inima nu doare. ...

[Supereroii Beesers]: Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
[Supereroii Beesers]:  Cătălin Mitrulescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie – „Supraspecializările ar îmbunătăţi sistemul românesc de sănătate”
S-a specializat în chirurgia mâinii, dar crezul său este acela că medicul trebuie să încerce toate celelalte posibilităţi înainte de a ajunge la tratamentul chirurgical. Simplitatea contează foarte mu...

Lasă un răspuns