BEESERS – o soluție eficientă pentru părinții singuri ai românilor din diaspora

Numărul românilor care părăsesc țară pentru un trai mai bun în străinătate se înmulțește de la an la an, România fiind țara europeană cu cea mai mare rată de migrație raportat la numărul populației. 

În ultimii ani, Banca Mondială a estimat că aproximativ 68% din români trimit bani în țară. Deși bineveniți, banii trimiși în țară nu înlocuiesc sprijinul emoțional și fizic de care au nevoie persoanele în etate. O mulțime de bătrâni au rămas singuri și fără suport, fapt care îi îngrijorează și le amplifică sentimentul de vinovăție celor plecați. 

Fiind izolați din punct de vedere social și cu numeroase probleme de sănătate, o soluție eficientă pentru bătrâni s-au dovedit a fi îngrijirile la domiciliu. BEESERS este un serviciu digitalizat de compatibilizare intre pacienții care solicita îngrijire la domiciliu sau servicii medicale și o gamă vasta de furnizori acreditați. În afară de simplificarea unui concept care a câștigat demult teren în sistemul de sănătate românesc, platforma oferă posibilitate românilor din afară să comande aceste servicii pentru părinții sau bunicii aflați în România. Pentru început, Beesers poate fi utilizată în Bucureșți, urmând să fie disponibilă în viitorul apropiat și în Iași, Timișoara, Cluj, Constanța și Suceava. 

Aplicația este ușor de folosit și se poate descarcă gratuit de pe orice sistem de operare. Funcționează pe baza de geo-localizator, iar personalul disponibil este evaluat în funcție de serviciile prestate începând cu 1 până la 5 steluțe. 

Dacă dorești să afli ce servicii medicale sunt disponibile în platformă, descarcă Beesers.

Cu Beesers ești alături de cei dragi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *