Pachet de recuperare la domiciliu

Recuperarea mobilităţii la domiciliu

Să fim sinceri, nu credem că bunicul o să fie alergător de maratoane vreodată, la anii lui. Deşi… Cine ştie? Când în 2013 şi-a anunţat retragerea Fauja Sing, pe atunci cel mai bătrân maratonist din lume, acesta avea 101 ani. That’s the spirit! În orice caz, bunicul poate să fie ceva mai sănătos, cu un minim de efort și câteva click-uri. Și tu poți fi un nepot cumsecade și să îi comanzi un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu, prin aplicația Beesers. Pachetul poate fi solicitat în varianta de 10, 20 sau 30 de proceduri, individuale sau combinate, fiind valabil pentru următoarele servicii:

Recoltarea analizelor de sânge la domiciliu

Pentru că orice tratament începe cu evaluarea corectă a stării de sănătate, pachetul de recuperare a mobilităţii la domiciliu are la bază analizele de sânge. Ţi se pare că sângele nu are treabă cu mobilitatea? Greşit! Tocmai că mobilitatea nu e o problemă pur mecanică, ţinând doar de articulaţii uzate şi dureroase. Condiţiile autoimune precum poliartrita reumatoidă produc de asemenea o scădere a mobilităţii, iar markerii prin care afecţiunea e diagnosticată se identifică doar din probele de sânge.

Fizioterapia la domiciliu

Fizioterapia este un domeniu eterogen, care include toate metodele de tratament bazate pe factori fizici. Este recomandată în recuperarea post-operatorie şi în tratarea unor condiţii cronice; este cerută de asemeni în recuperarea după infecţia cu Covid19, care poate provoca sechele cu grade diferite de severitate. Din fericire fizioterapia este domeniul în care se poate face mai mult cu mai puţin. Îndrumarea adecvată şi exerciţiile făcute corect vor conta mai mult decât echipamentele complicate.

Kinetoterapia la domiciliu

Kinetoterapia la domiciliu îl va ajuta pe bunicul să-şi recupereze mobilitatea, prin îmbunătăţirea funcţiilor neuromusculare şi articulare. Dacă ai suferit un accident ori o afecţiune a coloanei vertebrale, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate stării tale de sănătate.

Masajul la domiciliu

Dincolo de discomfortul fizic, durerea cronică înseamnă stres şi anxietate. Atât simptomele fizice cât şi cele psihice pot fi reduse prin masaj terapeutic la domiciliu.

De ce să comand un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor pentru cei care apelează în mod regulat la acest tip de asistenţă medicală, ori au nevoie de servicii integrate pentru o situaţie specifică.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de recuperare a mobilităţii la domiciliu este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Achiziţionând un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu, costul per procedură va fi mai mic decât în cazul serviciilor solicitate individual.

Cum să comand un pachet de recuperare a mobilităţii la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de recuperare a mobilităţii. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de recuperare a mobilităţii la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit un refund?
R: Momentan opţiunea de refund nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Recuperarea mobilităţii e un efort susţinut, nu se petrece de pe o zi pe alta. Tocmai de aceea un pachet de recuperare a mobilităţii e o opţiune excelentă, pentru că reduce pe termen lung costurile financiare şi emoţionale.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
De la 8 ani ştia că vrea să facă medicina și a ales ginecologia pentru că e o specialitate vastă, unde poate fi de ajutor. Ana Veronica Uzunov, medic specialist în obstetrică-ginecologie, ne-a împărtă...

[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
Are peste 11 ani de experienţă în domeniul medical, de la îngrijirea plăgilor şi până la pediatrie. Cel mai mult i-a plăcut chirurgia şi nu se teme de tratamentul rănilor serioase. Despre prevenirea ş...

[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
A fost rezident în Franţa, unde a adunat o vastă experienţă în traumatologie. S-a întors în ţară pentru că şi-a dorit să profeseze într-un loc care e mai aproape de sufletul lui. Cu Vadim Bîrca, medic...

Lasă un răspuns