Pachetul de recuperare post Covid la domiciliu

Recuperare post Covid la domiciliu

Cei mai mulţi îşi revin complet în câteva săptămâni de la infectarea cu Covid-19, totuşi nu e chiar nemaiauzit ca o persoană să rămână cu afecţiuni pe termen lung după ce a trecut prin boală. Nu are rost să ne ascundem după cireş, în aceste cazuri simptomele nu vor dispărea de la sine. Cum ar putea să o facă? Infecţia cu Covid îşi face de cap în corp, luându-se de organele interne şi chiar de sistemul nervos. Aici vârsta nu e o garanţie pentru nimic: simptomele apar la cei tineri la fel ca la cei în etate, cu condiţii medicale preexistente. De aceea am creat pachetul de recuperare post Covid la domiciliu.

 

Cele mai comune simptome post Covid

  • Oboseală;
  • Dificultate de a respira;
  • Tuse;
  • Dureri articulare şi musculare;
  • Durere de cap sau în piept;
  • Probleme de memorie şi de concentrare;
  • Palpitaţii;
  • Pierderea gustului şi a mirosului;
  • Simptome mentale: depresie, anxietate;
  • Febră, ameţeli;
  • Toate cele de mai sus, dar mai grave după un efort fizic sau mental.

Pachetul de recuperare post Covid la domiciliu poate fi solicitat în varianta de 10 proceduri individuale sau colective, pentru următoarele tipuri de servicii:

Testul pentru anticorpi anti-Covid-19 IgG

Testarea pentru anticorpi IgG la domiciliu începe cu o probă de sânge, pe baza căreia se va evalua în laborator reacţia sistemului tău imunitar la o posibilă infecţie. Prezenţa anticorpilor de tip IgG în organism arată că ai trecut prin infecţia cu Covid19, totuşi acest tip de teste nu demonstrează că ai scăpat complet de boală (pentru aceasta vei avea nevoie de un test RT PCR). De asemenea, poţi solicita un test pentru anticorpi IgG la domiciliu şi dacă te-ai vaccinat, dar vrei să vezi dacă într-adevăr organismul tău a dezvoltat anticorpi care să te protejeze. Probele pentru testele de anticorpi IgG la domiciliu se pot recolta în orice moment al zilei, nu ai nevoie de o pregătire specială.

Recoltarea analizelor de sânge la domiciliu

Pentru că orice tratament începe – şi continuă – cu evaluarea corectă a stării de sănătate, pachetul de recuperare post AVC la domiciliu are la bază analizele de sânge. Analizele regulate vor asigura ca tratamentul primit la ieşirea din spital să ţină pasul cu felul în care a evoluat condiţia fizică a pacientului.

Kinetoterapie la domiciliu

Scopul kinetoterapiei la domiciliu este de a te ajuta să-ţi recuperezi mobilitatea, prin îmbunătăţirea funcţiilor neuromusculare şi articulare. Dacă ai trecut prin infecţia cu Covid-19 şi te chinui cu dureri articulare şi musculare, într-o şedinţă de kinetoterapie la domiciliu vei face gimnastică medicală chiar la tine acasă, cu exerciţii adaptate stării tale de sănătate.

Masaj terapeutic la domiciliu

Dincolo de discomfortul fizic cauzat de Covid-19, reducerea mobilităţii înseamnă stres şi anxietate. Atât simptomele fizice cât şi cele psihice pot fi reduse prin masaj terapeutic la domiciliu.

Perfuzia de hidratare la domiciliu

În Beesers vei găsi specialişti care te vor ajuta în administrarea de perfuzii de hidratare sau mineralizare la domiciliu. În funcţie de volumul prescris de medic, procedura poate dura între 1 şi 4 ore.

De ce să comand un pachet de recuperare post Covid la domiciliu?

Achiziţionarea unui pachet de recuperare post Covid-19 la domiciliu nu este obligatorie. Este mai degrabă un ajutor şi o reducere de costuri pentru tine, pentru că simptomele pe termen lung ale trecerii prin Covid-19 reprezintă exact situaţia în care ai nevoie de servicii integrate.

Noi nu-ţi vom umple sertarele cu cupoane, facturi şi alte bucăţele de hârtie. Prin Beesers, întreaga experienţă privind pachetele de recuperare post Covid-19 la domiciliu este digitală, de la achiziţionare, programarea consultaţiei şi până la plată.

Cum să comand un pachet de recuperare post Covid-19 la domiciliu prin Beesers?

Alege de pe site-ul nostru pachetul de recuperare post Covid-19. După ce îl vei achita, vei primi prin e-mail un cod, pe care îl vei putea folosi de fiecare dată când soliciţi un serviciu care se încadrează în pachetul ales. De asemenea, mailul de confirmare va cuprinde perioada de valabilitate a pachetului tău.

Întrebări frecvente privind pachetele de recuperare post Covid-19 la domiciliu

Î: Dacă am achiziţionat un pachet care conţine mai multe proceduri de acelaşi tip, este necesar să le consum la acelaşi medic?
R: Pentru fiecare pachet este stabilit numărul şi tipul serviciilor pe care le cuprinde. Tu vei putea alege medicul la care le vei solicita.

Î: Am un pachet de care nu mai am nevoie. Cum pot să solicit o rambursare?
R: Momentan rambursarea nu este disponibilă, exceptând motivele justificate.

Dacă ai orice alte întrebări vizavi de pachetele de recuperare post Covid-19 la domiciliu, nu ezita să ne contactezi.

Articol scris de Sorin Tata
Descarcă aplicația Beesers de pe Google Play sau App Store
Google Play Store button Apple App Store button

Îți recomandăm și:

[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
[Supereroii Beesers]: Ana Uzunov, Medic specialist Obstetrică-Ginecologie – „Când apare durerea, e deja prea târziu”
De la 8 ani ştia că vrea să facă medicina și a ales ginecologia pentru că e o specialitate vastă, unde poate fi de ajutor. Ana Veronica Uzunov, medic specialist în obstetrică-ginecologie, ne-a împărtă...

[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
[Supereroii Beesers]: Geanina Popa, Asistent medical principal – „Escarele nu trebuie să fie îngrijite după ureche”
Are peste 11 ani de experienţă în domeniul medical, de la îngrijirea plăgilor şi până la pediatrie. Cel mai mult i-a plăcut chirurgia şi nu se teme de tratamentul rănilor serioase. Despre prevenirea ş...

[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
[Supereroii Beesers]: Vadim Bîrca, Medic specialist Ortopedie și traumatologie – „Neglijarea problemelor cronice este o problemă majoră a românilor”
A fost rezident în Franţa, unde a adunat o vastă experienţă în traumatologie. S-a întors în ţară pentru că şi-a dorit să profeseze într-un loc care e mai aproape de sufletul lui. Cu Vadim Bîrca, medic...